tuinhuis - tuinhuizen - tuinhuisjesTuinhuizen uit PVC

kunstof tuinhuis - pvc plastic polycarbonaat De meeste tuinhuizen worden uit hout gemaakt, maar indien je weinig aandacht schenkt aan het uitzicht van een tuinhuis kan je ook kiezen voor andere materialen, zoals PVC of polycarbonaat (kunststof). In de meeste gevallen ogen deze tuinhuizen niet zo mooi, maar doen ze perfect dienst als opslagplaats voor allerlei tuingerei. Om het uitzicht wat op te kalefateren kan je ook altijd kiezen om het tuinhuis te laten overgroeien met allerlei beplanting.

Voordelen en nadelen

kunststof pvc polycarbonaat blokhut
Uiteraard heeft een PVC tuinhuis enkele voor- en nadelen ten opzichte van tuinhuizen uit andere materialen. We sommen ze hier even voor je op.

Voordelen Nadelen

Kostprijs kunststof tuinhuis

Kunststof is een goedkoop materiaal en doordat er niet al te veel aandacht aan het uitzicht van het tuinhuis moest worden gegeven kan de kostprijs laag gehouden worden.
Afhankelijk van de grootte van het tuinhuis, de sterkte van de PVC en andere gelijkaardige factoren wordt het tuinhuis duurder of goedkoper. Gemiddeld kan je prijzen verwachten die tussen 300 en 1500 euro liggen.