tuinhuis - tuinhuizen - tuinhuisjesTuinhuis met plat dak

tuinhuis plat dak Kiezen voor een tuinhuis met een plat dak geeft je meer ruimte voor opslag. Je moet immers geen rekening houden met schuine dakpanelen.
Dit type tuinhuis geeft vaak een modernere uitstraling en is verkrijgbaar in alle materialen; hout, steen, PVC en metaal.

In dit artikel vind je enkele mooie voorbeelden terug, dus als je inspiratie nodig hebt raden we je aan om zeker even naar onder te scrollen.
Lees ook zeker het artikel over dakbedekking bij een tuinhuis.
Je kan kiezen voor een volledig houten paneel, maar beter zou zijn om voor shingles, dakleer, dakplaten, dakpannen, ... te kiezen.Inspiratie tuinhuis plat dak


tuinhuis plat dak tuinhuis plat dak tuinhuis plat dak tuinhuis plat dak tuinhuis plat dak tuinhuis plat dak

Kostprijs tuinhuis plat dak


Een tuinhuis met een plat dak kost niet meer of minder dan een 'gewoon' tuinhuis.
Afhankelijk van bepaalde factoren (denk aan grootte, materiaal, extra's, plaatsingskosten, eventuele bouwvergunningen die nodig zijn, afwerking, inrichting, ...) zal de prijs van het tuinhuisje toe- of afnemen.
Doe-het-zelf pakketten voor tuinhuizen met platte daken zullen het goedkoopst zijn, op maat gemaakte tuinhuizen iets duurder.
Reken toch rond 800 euro voor een kwalitatief tuinhuis met een plat dak. Wie weet kan je uiteraard een koopje vinden tijdens de soldenperiode, of tijdens een uitverkoop.

Op maat gemaakte tuinhuizen (al dan niet met platte daken) tegen het goedkoopste tarief verkrijgen, doe je door offertes te vergelijken.
Dit kan via deze pagina.