Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Tuin-huis.be
banner image

Tuinhuis kopen

Vooraleer je beslist om een tuinhuis te kopen, is het belangrijk dat je wat meer weet over de mogelijkheden en opties van verschillende tuinhuizen. Denk daarbij aan de materiaalkeuze (meestal hout, in sommige gevallen pvc en steen.), de installatie (doe je het zelf? Of laat je het tuinhuis plaatsen?), de grootte en oppervlakte van het tuinhuis, …

 

Goedkoopste tuinhuis vinden

Iedereen die op zoek is naar een tuinhuis wil graag een zo goedkoop mogelijk tuinhuis, die tegelijkertijd kwalitatief en betrouwbaar is. Vaak zit het echter zo dat goedkoop ook betekent dat het om een lage kwaliteit gaat…

 

Prefab tuinhuizen

De goedkoopste tuinhuizen zijn sowieso diegene die je terugvindt in een doe-het-zelf pakket.
Daarbij kan je kiezen tussen verschillende materialen. De allergoedkoopste tuinhuizen blijven de (goedkopere) PVC tuinhuizen. Deze goedkopere variant bestaat meestal uit een sterk, doch dun, plastic die perfect dienst doet als tuinhuis maar qua uitstraling en sterkte vaak te wensen overlaat.

Let op, prefab tuinhuizen zijn vaak van mindere kwaliteit, wat natuurlijk ook een invloed heeft op de levensduur van je tuinhuis. Interesse in een prefab tuinhuis? Vergelijk dan het aanbod in de webshop.

 

Tuinhuizen op maat

Wil je een tuinhuis dat volledig voldoet aan jouw wensen? Dan laat je beter een tuinhuis op maat maken. Je kiest dan zelf het materiaal, de afmetingen, afwerking, waar je de deur en ramen plaatst, … Je mag er ook vanop aan dat deze tuinhuizen sterk en van goede kwaliteit zijn.

Let op, de mogelijkheden en prijzen kunnen sterk verschillen van vakman tot vakman. Om zeker te zijn van een correcte prijs en het beste tuinhuis voor jouw situatie, doe je er goed aan offertes aan te vragen bij 2 à 3 plaatsers. Zo kan je makkelijk voorstellen en prijzen vergelijken. Vergelijk vrijblijvend offertes op maat.

 

tuinhuis kopen

 

Offertes voor een tuinhuis op maat ontvangen?

Interesse in een tuinhuis of ander bijgebouw op maat, volledig aangepast aan jouw wensen? Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend advies en prijsvoorstellen van maximaal 3 gespecialiseerde schrijnwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde schrijnwerkers